МЕНЮ

на четвер 24 лютого 2022 року

КІЛЬКІСТЬ ОСІБ, ЯКІ ХАРЧУЮТЬСЯ:

ДІТИ ВІД 1 ДО 3 -    чол. 

ДІТИ ВІД 3 ДО 4 -     чол.

ДІТИ ВІД 4 ДО 6(7) -  чол.


Назва страви

Вихід (гр., мл.)

1-3 

3-4

4-6(7)

Сніданок

Пудинг сирно- морквяний

140

140

200

Соус фруктовий

50

55

60

Пюре гарбузове

51

52

69

Сік фруктовий

    120

120

176

   Обід

Суп картопляний

   150

    150

    250

Капуста тушкована з овочами та кур. м’ясом

    72

     72

     98

Каша рисова розсипчаста

    80

     80

    100

Компот із суш.фр

150

150

180

Хліб

30

30

30

Апельсин

60

60

80

Вечеря

Тюфт. рибна

60

60

90

Соус том. з овоч.

15

15

20

Каша пшенична в’язка

80

80

80

Хліб

30

30

30

Сир твердий

10

10

15

Чай

150

150

200

СОБІВАРТІСТЬ ХАРЧУВАННЯ:

ДІТИ ВІД 1 ДО 3 -   ГРН,               

ДІТИ ВІД 3 ДО 4 -   ГРН.,

ДІТИ ВІД 4 ДО 6(7) - ГРН.

Фотозвіт страв за 24 лютого 2022 року